Bil-import - Fakta och information om Bil-import

Bilimport - Börjessons Bil i Ängelholm AB

Börjessons Bil i Ängelholm AB är en av totalt 16 i Ängelholm som säljer importerade utländska bilar. Då både pris och utbud på den bilen som du funderar är importera kan variera och att köpa en redan importerad bil hos Börjessons Bil i Ängelholm AB kan vara ett bra alternativ till att själv hålla på med bilimporten.


Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig med bilimport av din favoritbil kan du undersöka om just den bilen finns att köpa hos någon bilhandlare i Ängelholm vilken inte behöver vara dyrare. Även om du vill importera bilen själv kan de vara bra att kontakta en som importerat en likadan bil från samma land för att höra om problemen som uppstod vid importen av bilen. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika hemsidor hos företag som håller på med bilimport.

Eftersom det finns flera företag som arbetar med bilimport eller att sälja importerade bilar i eller nära Ängelholm kan det vara lönande att undersöka regler gäller importen av din bil men också se om du kan köpa redan en importerad bil till motsvarande pris. En rekommendation är att kolla med Börjessons Bil i Ängelholm AB eftersom de är bra på bilar och de kanske har den bilen som du tänker importera redan till rätt pris.
Lättast kommer du i kontakt med Börjessons Bil i Ängelholm AB som kanske redan har den bil du skulle vilja importera enligt nedan:


Börjessons Bil i Ängelholm AB

Helsingborgsvägen 25

262 72 Ängelholm

0431-45 85 00