ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Framnäs Bilverkstad - Allt om bilar och bilimport
Bil-import - Fakta och information om Bil-import

Bilimport - Framnäs Bilverkstad

Framnäs Bilverkstad är en av totalt 13 i Bollnäs som säljer importerade utländska bilar. Då både pris och utbud på den bilen som du funderar är importera kan variera och att köpa en redan importerad bil hos Framnäs Bilverkstad kan vara ett bra alternativ till att själv hålla på med bilimporten.


Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig med bilimport av din favoritbil kan du undersöka om just den bilen finns att köpa hos någon bilhandlare i Bollnäs vilken inte behöver vara dyrare. Även om du vill importera bilen själv kan de vara bra att kontakta en som importerat en likadan bil från samma land för att höra om problemen som uppstod vid importen av bilen. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika hemsidor hos företag som håller på med bilimport.

Eftersom det finns flera företag som arbetar med bilimport eller att sälja importerade bilar i eller nära Bollnäs kan det vara lönande att undersöka regler gäller importen av din bil men också se om du kan köpa redan en importerad bil till motsvarande pris. En rekommendation är att kolla med Framnäs Bilverkstad eftersom de är bra på bilar och de kanske har den bilen som du tänker importera redan till rätt pris.
Lättast kommer du i kontakt med Framnäs Bilverkstad som kanske redan har den bil du skulle vilja importera enligt nedan:


Framnäs Bilverkstad

Framnäsvägen 2114

821 43 Bollnäs

0278-61 16 01