ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bilimport i Sala - Allt om Bilimport i Sala
Bil-import - Fakta och information om Bil-import

Bilimport i Sala

Det finns totalt 4 bilföretag inom i Sala som har importerade bilar eller hjälpa dig med bilimport av vissa märken och flera av dessa bilhandlare har god erfarenhet av att importera bilar. Det kan vara svårt och lite krångligt att kunna alla regler kring bilimport och även svårt att hitta någon i Sala och kan hjälp dig med att importera just den bilen du är intresserad av. En klar fördel är om du känner någon eller kan hitta någon som redan importerat samma bilmodell från det landet du vill importera denna bil. Information och omdöme om de som håller på med bilimport i Sala kan man oftast hitta via nätet.


Då det i eller nära Sala finns många företag som säljer bilar vara några av bilarna har importerats privat kan det vara ett alternativ att leta på för att få att undvika allt krångel med bilimporten. Ifall du ringer för att få mer koll på bilimport bör du veta exakt vilken bill du är ute efter och från vilket land du vill köpa bilen. En hel del information kan du få om bilimport genom att besöka hemsidor hos företag som säljer importerade bilar eller hjälper privatpersoner med bilimport.
Enklast att komma i kontakt med en som säljer bilar och kanske kan hjälpa dig med bilimport i Sala är att välja något av bilföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom bilimport och bilförsäljning i SalaBil & Finans AB

Bergslagsgatan 7

733 32 Sala

0224-170 00Bilfirma T. Olsson

Åkragatan

733 35 Sala

0224-777 30Bilfirma Krister Thalén

Tegelgatan 8

733 38 Sala

0224-178 40