Bil-import - Fakta och information om Bil-import

Bilimport - Borås Bil Personbilar AB

Borås Bil Personbilar AB är en av totalt 3 i Svenljunga som säljer importerade utländska bilar. Då både pris och utbud på den bilen som du funderar är importera kan variera och att köpa en redan importerad bil hos Borås Bil Personbilar AB kan vara ett bra alternativ till att själv hålla på med bilimporten.


Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig med bilimport av din favoritbil kan du undersöka om just den bilen finns att köpa hos någon bilhandlare i Svenljunga vilken inte behöver vara dyrare. Även om du vill importera bilen själv kan de vara bra att kontakta en som importerat en likadan bil från samma land för att höra om problemen som uppstod vid importen av bilen. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika hemsidor hos företag som håller på med bilimport.

Eftersom det finns flera företag som arbetar med bilimport eller att sälja importerade bilar i eller nära Svenljunga kan det vara lönande att undersöka regler gäller importen av din bil men också se om du kan köpa redan en importerad bil till motsvarande pris. En rekommendation är att kolla med Borås Bil Personbilar AB eftersom de är bra på bilar och de kanske har den bilen som du tänker importera redan till rätt pris.
Lättast kommer du i kontakt med Borås Bil Personbilar AB som kanske redan har den bil du skulle vilja importera enligt nedan:


Borås Bil Personbilar AB

Sågvägen 6

512 50 Svenljunga

0325-477 50