Bil-import - Fakta och information om Bil-importBilimport - Malmquist Bil och Släpservice

Malmquist Bil och Släpservice är en av totalt 19 i Eskilstuna som säljer importerade utländska bilar. Då både pris och utbud på den bilen som du funderar är importera kan variera och att köpa en redan importerad bil hos Malmquist Bil och Släpservice kan vara ett bra alternativ till att själv hålla på med bilimporten.


Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig med bilimport av din favoritbil kan du undersöka om just den bilen finns att köpa hos någon bilhandlare i Eskilstuna vilken inte behöver vara dyrare. Även om du vill importera bilen själv kan de vara bra att kontakta en som importerat en likadan bil från samma land för att höra om problemen som uppstod vid importen av bilen. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika hemsidor hos företag som håller på med bilimport.

Eftersom det finns flera företag som arbetar med bilimport eller att sälja importerade bilar i eller nära Eskilstuna kan det vara lönande att undersöka regler gäller importen av din bil men också se om du kan köpa redan en importerad bil till motsvarande pris. En rekommendation är att kolla med Malmquist Bil och Släpservice eftersom de är bra på bilar och de kanske har den bilen som du tänker importera redan till rätt pris.
Lättast kommer du i kontakt med Malmquist Bil och Släpservice som kanske redan har den bil du skulle vilja importera enligt nedan:


Malmquist Bil och Släpservice

Albertina Nyströms Väg 1

632 22 Eskilstuna

016-51 11 40