Bil-import - Fakta och information om Bil-importBilimport - Hultbergs Bilservice Mekonomen

Hultbergs Bilservice Mekonomen är en av totalt 43 i Helsingborg som säljer importerade utländska bilar. Då både pris och utbud på den bilen som du funderar är importera kan variera och att köpa en redan importerad bil hos Hultbergs Bilservice Mekonomen kan vara ett bra alternativ till att själv hålla på med bilimporten.


Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig med bilimport av din favoritbil kan du undersöka om just den bilen finns att köpa hos någon bilhandlare i Helsingborg vilken inte behöver vara dyrare. Även om du vill importera bilen själv kan de vara bra att kontakta en som importerat en likadan bil från samma land för att höra om problemen som uppstod vid importen av bilen. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika hemsidor hos företag som håller på med bilimport.

Eftersom det finns flera företag som arbetar med bilimport eller att sälja importerade bilar i eller nära Helsingborg kan det vara lönande att undersöka regler gäller importen av din bil men också se om du kan köpa redan en importerad bil till motsvarande pris. En rekommendation är att kolla med Hultbergs Bilservice Mekonomen eftersom de är bra på bilar och de kanske har den bilen som du tänker importera redan till rätt pris.
Lättast kommer du i kontakt med Hultbergs Bilservice Mekonomen som kanske redan har den bil du skulle vilja importera enligt nedan:


Hultbergs Bilservice Mekonomen

Rundgången 10

254 52 Helsingborg

042-400 40 48