Bil-import - Fakta och information om Bil-import
Bilimport - Isakssons Bil & Verkstad AB

Isakssons Bil & Verkstad AB är en av totalt 1 i Varekil som säljer importerade utländska bilar. Då både pris och utbud på den bilen som du funderar är importera kan variera och att köpa en redan importerad bil hos Isakssons Bil & Verkstad AB kan vara ett bra alternativ till att själv hålla på med bilimporten.


Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig med bilimport av din favoritbil kan du undersöka om just den bilen finns att köpa hos någon bilhandlare i Varekil vilken inte behöver vara dyrare. Även om du vill importera bilen själv kan de vara bra att kontakta en som importerat en likadan bil från samma land för att höra om problemen som uppstod vid importen av bilen. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika hemsidor hos företag som håller på med bilimport.

Eftersom det finns flera företag som arbetar med bilimport eller att sälja importerade bilar i eller nära Varekil kan det vara lönande att undersöka regler gäller importen av din bil men också se om du kan köpa redan en importerad bil till motsvarande pris. En rekommendation är att kolla med Isakssons Bil & Verkstad AB eftersom de är bra på bilar och de kanske har den bilen som du tänker importera redan till rätt pris.
Lättast kommer du i kontakt med Isakssons Bil & Verkstad AB som kanske redan har den bil du skulle vilja importera enligt nedan:


Isakssons Bil & Verkstad AB

Övre Hoga 144

472 96 Varekil

0304-471 15