Bil-import - Fakta och information om Bil-import

Bilimport i Kil

Det finns totalt 5 bilföretag inom i Kil som har importerade bilar eller hjälpa dig med bilimport av vissa märken och flera av dessa bilhandlare har god erfarenhet av att importera bilar. Det kan vara svårt och lite krångligt att kunna alla regler kring bilimport och även svårt att hitta någon i Kil och kan hjälp dig med att importera just den bilen du är intresserad av. En klar fördel är om du känner någon eller kan hitta någon som redan importerat samma bilmodell från det landet du vill importera denna bil. Information och omdöme om de som håller på med bilimport i Kil kan man oftast hitta via nätet.


Då det i eller nära Kil finns många företag som säljer bilar vara några av bilarna har importerats privat kan det vara ett alternativ att leta på för att få att undvika allt krångel med bilimporten. Ifall du ringer för att få mer koll på bilimport bör du veta exakt vilken bill du är ute efter och från vilket land du vill köpa bilen. En hel del information kan du få om bilimport genom att besöka hemsidor hos företag som säljer importerade bilar eller hjälper privatpersoner med bilimport.
Enklast att komma i kontakt med en som säljer bilar och kanske kan hjälpa dig med bilimport i Kil är att välja något av bilföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom bilimport och bilförsäljning i KilT L's Svets & Mekanik AB

Älgvägen 5

665 32 Kil

0554-413 85Melins Motor

Hindergatan 4

665 32 Kil

0554-404 45Värmlands Lastbilskonsult AB

Gärdesgatan 3

665 32 Kil

0554-133 00Rally & Fritidsimporten

Stinsens Väg 2

665 35 Kil

0554-400 31