Bil-import - Fakta och information om Bil-importBilimport i Laholm

Det finns totalt 5 bilföretag inom i Laholm som har importerade bilar eller hjälpa dig med bilimport av vissa märken och flera av dessa bilhandlare har god erfarenhet av att importera bilar. Det kan vara svårt och lite krångligt att kunna alla regler kring bilimport och även svårt att hitta någon i Laholm och kan hjälp dig med att importera just den bilen du är intresserad av. En klar fördel är om du känner någon eller kan hitta någon som redan importerat samma bilmodell från det landet du vill importera denna bil. Information och omdöme om de som håller på med bilimport i Laholm kan man oftast hitta via nätet.


Då det i eller nära Laholm finns många företag som säljer bilar vara några av bilarna har importerats privat kan det vara ett alternativ att leta på för att få att undvika allt krångel med bilimporten. Ifall du ringer för att få mer koll på bilimport bör du veta exakt vilken bill du är ute efter och från vilket land du vill köpa bilen. En hel del information kan du få om bilimport genom att besöka hemsidor hos företag som säljer importerade bilar eller hjälper privatpersoner med bilimport.
Enklast att komma i kontakt med en som säljer bilar och kanske kan hjälpa dig med bilimport i Laholm är att välja något av bilföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom bilimport och bilförsäljning i LaholmGöstorps Bil AB

Fridhemsvägen 1

312 35 Laholm

0430-140 90Laholms Bilservice AB

Industrigatan 24

312 34 Laholm

0430-133 00Rejmes Personvagnar AB

Industrigatan 6

312 34 Laholm

0430-732 00Laholms Bil AB

Industrigatan 33

312 34 Laholm

0430-140 00