Bil-import - Fakta och information om Bil-importBilimport i Östhammar

Det finns totalt 5 bilföretag inom i Östhammar som har importerade bilar eller hjälpa dig med bilimport av vissa märken och flera av dessa bilhandlare har god erfarenhet av att importera bilar. Det kan vara svårt och lite krångligt att kunna alla regler kring bilimport och även svårt att hitta någon i Östhammar och kan hjälp dig med att importera just den bilen du är intresserad av. En klar fördel är om du känner någon eller kan hitta någon som redan importerat samma bilmodell från det landet du vill importera denna bil. Information och omdöme om de som håller på med bilimport i Östhammar kan man oftast hitta via nätet.


Då det i eller nära Östhammar finns många företag som säljer bilar vara några av bilarna har importerats privat kan det vara ett alternativ att leta på för att få att undvika allt krångel med bilimporten. Ifall du ringer för att få mer koll på bilimport bör du veta exakt vilken bill du är ute efter och från vilket land du vill köpa bilen. En hel del information kan du få om bilimport genom att besöka hemsidor hos företag som säljer importerade bilar eller hjälper privatpersoner med bilimport.
Enklast att komma i kontakt med en som säljer bilar och kanske kan hjälpa dig med bilimport i Östhammar är att välja något av bilföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom bilimport och bilförsäljning i ÖsthammarÖsthammar Bil & Motor AB

Fabriksvägen 10

742 34 Östhammar

0173-109 40Östhammars Åkeri AB

Gammelbygatan 36

742 34 Östhammar

0173-109 90Östra Upplands Bil & Motor AB

Fabriksvägen 10

742 34 Östhammar

0173-109 40Sören Käll:s Bil

Valö 6384

742 94 Östhammar

0173-511 19