Bil-import - Fakta och information om Bil-importBilimport i Sollefteå

Det finns totalt 5 bilföretag inom i Sollefteå som har importerade bilar eller hjälpa dig med bilimport av vissa märken och flera av dessa bilhandlare har god erfarenhet av att importera bilar. Det kan vara svårt och lite krångligt att kunna alla regler kring bilimport och även svårt att hitta någon i Sollefteå och kan hjälp dig med att importera just den bilen du är intresserad av. En klar fördel är om du känner någon eller kan hitta någon som redan importerat samma bilmodell från det landet du vill importera denna bil. Information och omdöme om de som håller på med bilimport i Sollefteå kan man oftast hitta via nätet.


Då det i eller nära Sollefteå finns många företag som säljer bilar vara några av bilarna har importerats privat kan det vara ett alternativ att leta på för att få att undvika allt krångel med bilimporten. Ifall du ringer för att få mer koll på bilimport bör du veta exakt vilken bill du är ute efter och från vilket land du vill köpa bilen. En hel del information kan du få om bilimport genom att besöka hemsidor hos företag som säljer importerade bilar eller hjälper privatpersoner med bilimport.
Enklast att komma i kontakt med en som säljer bilar och kanske kan hjälpa dig med bilimport i Sollefteå är att välja något av bilföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom bilimport och bilförsäljning i SollefteåPerssons Motorcentrum Sweden AB

Skärvstavägen 80

881 33 Sollefteå

0620-68 36 10Lidström & Enqvist Service

Industrivägen 7

881 35 Sollefteå

0620-107 00Ivars Bil AB

Industrivägen 15

881 35 Sollefteå

0620-599 50Sahléns Bil AB

Hågesta 216

881 41 Sollefteå

0620-78 10 90